Lajmi fundit nga Vjosa Osmani, tregon a do të largohet nga LDK ..

Veprimet e pamatura politike që sot ndikojnë në vendime të dëmshme për vendin, Osmani tha se asnjëherë nuk i arsyeton dhe përkrah.

Osmani: Situatën po e bëjmë më të trishtuar

“Ngase partia ime e përkrahur edhe nga opozita e sotme sot ka sjellë për votim mocionin e mosbesimit ndaj qeverisë suaj, të nderuar qytetarë. Qeverisë me besimin më të madh në 15 vitet e fundit. Ky mocion është ngritur ndaj qeverisë së ndryshimit në një vend ku shumë politikanë me gjasë nuk e duan ndryshimin. Ky mocion është dorëzuar në kohën kur bota po vuan dhe Evropa e ka bërë moto solidaritetin mes njerëzve. Sot ne rrezikojmë ta humbim edhe atë fije solidariteti që e kemi gëzuar para pandemisë, dhe kjo është e pashembullt. Ky ësh të fjalimi të cilin nuk do të doja ta mbaja ngase në çastin në të cilin unë po flas Kosova dhe mbar njerëzimi janë duke u përballur me njërën nga sfidat më të rrezikshme të njerëzimit, atë të virusit COVID -19, dhe në këtë çast të trishtuar për njerëzimin, të cilin po e bëjmë edhe më të trishtuar me mos durimin politik, me mocionin ndaj qeverisë, ëndrra për ta mbisunduar tjetrin shndërrohet në betejë për pushtet”, tha Osmani.

Ajo ka pasur edhe një mesazh për ‘ata që deklarojnë se është kundër qëndrimeve të LDK-së’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *