Djemtë sherr për pronën, futen në edhe prindërit, dy persona nisen urgjent në spital. Dalin detajet

Një she rr mes dy familjeve në Dibër ka përfunduar me dy të pl agosur, 2 të arr estuar dhe 1 në kërkim.

Burime zyrtare i thanë Report Tv se fillimisht zënka ka nisur mes dy fëmijëve, 29 dhe 20 vjeçar dhe më pas kanë ndërhyrë edhe prindërit e tyre. Shkak për këtë ka qenë një kon flikt i mëparshëm për pronat. Si pasojë e zënkës kanë mbetur të pla gosur 29-vjeçari me inicialet I. Gj. dhe një nga prindërit, D. Rr. jashtë rre zikut për jetën. Ndërkohë janë arr estuar M. Gj., 56 vjeç dhe D. Rr., 48 vjeç, si dhe është shpallur në kërkim policor A. Rr,

Ndaj tyre rëndojnë akuzat për veprat penale “Pla gosja e lehtë me dashje, kryer në bashkëpunim” dhe “Dh unim i banesës”. Ndërkohë, edhe në Sarandë, ditën e djeshme ka pasur një sh err mes dy familjeje si pasojë e konf likteve më të hershme për pronën. nga ky she rr mbetën të pl agosur 3 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *