Vucic punëson 75 mjekë e 200 infermierë serbë në Kosovë: Duam të forcojmë sistemin ‘tonë’ shëndetësor

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, përsëriti qëndrimin e vartësit të tij Marko Djuric që dje njoftoi për pranimin në punë të 75 mjekëve dhe 200 infermierëve në institucionet shëndetësore siç … Read More

Një 68 vjeçare ka ndër ruar j etë, pasi u dyshua se ishte infektuar nga koronavirus. Lynn Hadley, ndërroi j etë tr agjikisht pasi oskigjeni të cilin i…

Një 68 vjeçare ka ndër ruar j etë, pasi u dyshua se ishte infektuar nga koronavirus. Lynn Hadley, ndërroi j etë tr agjikisht pasi oskigjeni të cilin i kishin vënë, … Read More