ZAEV TRONDIT SHQIPTARËT ME INTERVISTËN DHËNË MEDIEVE SERBE

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev po paraqitet me qëndrime më radikale kundrejt shqiptarëve, sesa rivali i tij, Nikolla Gruevski, i njohur për politikë të dëmshme ndaj shqiptarëve. Në një intervistë për Kurir.tv, Zaev ka thënë se nuk bën dallim mes maqedonasve dhe serbëve.
“Dëgjuam akuza se Zaevi ka pranuar ta padisë Serbinë për gjenocid. Për mua ai është populli im”, tha Zaev duke folur për popullin serb.
MOS I HUMB TJERAT, KLIKO POSHTE PER ME TEPER!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*