Këto vende ofrojnë punë, para e shtëpi – mjafton të shkoni atje!

Tazmani/Australi

eni duke menduar për të shkuar jashtë vendit? Këtu janë disa vende tek të cilat ka punë “me shumicë” dhe disa prej tyre edhe ofrojnë para që në momentin që ju vendoseni atje.
Një qytet i vogël në Zelandë të Re, Kaitangata, ka një problem të madh. Ai ka shumë vende të lira të punës, duke ofruar strehim gratis, por nuk ka mjaft njerëz për të mbushur ato, përcjell Telegrafi.
MOS E HUMB!! Kliko linkun e meposhtem per me teper

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*