A ka shqipetar qe nuk i gezohet ketij lajmi? Ergogan vendosi qe….

Image result for erdogan happy

Qeveria ka thënë se propozimet, që postin presidencial do e bëjnë ekzekutiv, për herë të parë në historinë e Turqisë moderne, do të sigurojë një administratë më të thjeshtë dhe më efektive, ndonëse kritikët paralajmërojnë se kjo do i jap Erdoganit fuqi pa kontroll nga institucione të tjera.
Ndryshimet prej 18 nenesh të Kushtetutës janë miratuar me 339 vota pro në parlamentin me 550 ulëse.
Mos e humb! Klikojeni linkun e meposhtem per me teper

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*