Veselit i ndodh ngjarja më e keqe në familjen e tij, aty shihen edhe policia (Video)

Familja shqiptare Veseli nga fshati Slivnik i Velesit ankohet se është nën presion të hatashëm policor. Kryefamiljari Sabir Veseli tregon tmerrin që ka përjetuar familja e tij dje në mëngjes kur mbi 20 policë i janë futur në shtëpi, duke e kërkuar djalin e tij Safitin.Policia e ka kërkuar për gjoja vepër të kryer penale, por Sabiri thotë se bëhet fjalë për rast të montuar. Ai thotë se policia dhe paramilitarët maqedonas ia kanë vrarë njërin djalë në vitin 2001 dhe tani në këtë formë po i bëjnë presion të tërheqë procesin kundër vrasësve.“Djalin Tafilin ma vranë policia dhe paramilitarët maqedonas më 9 gusht të vitit 2001. Vrasësit e djalit tim dihen, por policia asnjëherë nuk i ka arrestuar..
Kliko Linkun e meposhtem per te lexuar te plote:

 

 

 

 

 

 

 

LINK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*